Есенски тренд кој никогаш не излегува од мода

Изгледа дека животинскиот принт никогаш нема да излезе од мода.

Креативна примена на козметички средства

Некои девојки и жени вложуваат повеќе труд во процесот на шминкање и дотерување од други. Резултатот од тоа понекогаш станува своевидна козметичка уметност.
Датум: 29 дек 2010
, Автор:

Скутер за под вода

„Hidrobob“ е скутер кој им овозможува на сите оние кои не се нуркачи, да уживаат во едни прекрасно искуство, доближувајќи му се на подводниот свет.
Датум: 16 окт 2010
, Автор: