живописно | Кафе пауза

„Истурени“ цвеќиња внесуваат живописност во обичните градини

Многу луѓе сметаат дека цвеќињата ги освежуваат градините и на суптилен начин внесуваат боја животот...

Прекрасниот Нов Зеланд низ објективот на еден патник-номад

Како изгледа тримесечно авантуристичко патување по овие живописни острови?

Филм: Живописен пат (Scenic Route)

Живописниот пат низ пеколот...

Живописни села кои пленат со својата убавина

Ќе ве опијат со својата убавина и колоритност...

Фантастично патување низ прекрасната Тоскана

Овие фотографии се направени од страна на младиот талентиран фотограф Андреас Бобанак. Опуштете се и уживајте во неговите прекрасни дела.