Како живее високата класа во Азија?

Дали сонувате да возите Мерцедес обложен со кристали од Сваровски? Или повеќе би сакале да го освежите лицето со 24 – каратна златна маска за лице?
Датум: 17 окт 2012

Тарзан навистина постои?

Деве Ду Туи е бивши јужноафрикански службеник од обезбедување, кој решил да започне да го живее животот на Тарзан, со цел да привлече внимание кај режисерите, за да го повикаат за следниот филм.