Направете го утринското кафе на овој начин: Излечете ја тироидната жлезда, анемијата и болките во коските!

Направете го утринското кафе на овој начин, излечете ја тироидната жлезда, анемијата и болките во коските!

Совршен есенски моден додаток: Стаклени приврзоци направени со вистински желади

Погледнете ја галеријата, инспирирајте се и нарачајте го вашиот омилен!

Запознајте ја реалната верзија на верверичката од „Ледено доба“

Погледнете како реагира ова слатко животинче, кога ќе сфати дека е под будното око на леопард. Па, желадот и не му е толку неопходен. :)
Датум: 31 јан 2013
, Автор: