жар | Кафе пауза

4 причини да чекорите боси по жар

Босоногото чекорење по жар е една од најоткачените работи што човек може да ги направи.

Љубовен жар на стари години

Блогот „Old People Holding Hands“ на Оливија Гисинг дава одлични примери за тоа дека љубовта е вечна и дека трае цел живот.