жалба | Кафе пауза

20 смешни и нелогични поплаки на туристи

Не треба да биде дозволено топлес сончање на плажата. Тоа беше многу вознемирувачко за мојот маж, кој сакаше само да се релаксира.

Книга: „Жалба“ – Џон Гришам

Книга за мрачниот и корумпиран свет кој постои зад луксузната маска на големите корпорации, за вредноста на човечкиот живот и правдата до која сè потешко се доаѓа...

Справете се со вашиот неправеден шеф

Истражувањата покажуваат дека постои причинско-последична релација помеѓу стресот од работата и психолошките пореметувања и болести, вклучително депресија, кардиоваскуларни заболувања...
Датум: 28 окт 2010
, Автор: