е-Engagement | Кафе пауза

Успешно заврши проектот „е-Engagement“ за усовршување на дигиталните вештини на младите луѓе

Во организација на НВО „Младински сојуз”, а со поддршка на фондацијата е-Македонија, се одржаа едукативни работилници во Куманово, Струга, Штип и Кавадарци.
Датум: 23 ное 2014
, Автор: