Хорор секс приказни: Исповеди на жени чии партнери прерано ејакулирале

Прераната ејакулација им се случува на 30% од мажите, но овие приказни се многу полоши од самото тоа...

Најинтересните статистички податоци и рекорди во сексот

Брачните парови најчесто ја практикуваат мисионерската поза, жените во текот на животот просечно менуваат 4 партнери, еден од десет парови спијат одвоено.
Датум: 16 ное 2014
, Автор:

21 работа која можеби досега не сте ја знаеле за сексот

Иако можеби мислиме дека сме доволно информирани за сексот и сè во врска со него, различни истражувања секојдневно пронаоѓаат и докажуваат нови работи. Следниве 20+ работи се наоѓаат сигурно на таа листа.