ефтино | Кафе пауза

10-те најевтини дестинации во Европа за викенд патување

Ако барате евтина дестинација во Европа за кратко викенд патување, сте дошле на вистинското место.

9 совети како да заштедите пари додека студирате далеку од дома

Повеќето луѓе се согласни дека низ годините поминати студирајќи, ги искусиле најубавите моменти од младоста. Проблем се само парите, особено ако студирате некаде подалеку.
Датум: 15 окт 2010
, Автор: