ЕУРО 2012 | Кафе пауза

Навивачко шаренило на ЕУРО 2012

Навивачи вооружани со обележјата на тимот за кој навиваат, формирајќи шарена слика адекватна на различните култури кои се судираат на спортскиот фестивал...

10 причини да гледате ЕУРО 2012

Иако знаете дека нема каде да побегнете од Европското првенство во фудбал, еве ви десет причини кои и без тоа нема да ви дадат да се одлепите од телевизорот.