Еуростандард Банка воведува нов поволен потрошувачки кредит наменет за здравствените работници

Новиот „Кредит Плус“ кој го воведува Еуростандард Банка во своето кредитно портфолио е со 0% камата за првите три месеци, 0% провизија за обработка, 0% за административни трошоци, како и 0% за предвремена отплата.
Датум: 03 апр 2020
, Автор:

Повеќе од подарок! Нешто бесценето, нова Mastercard® „гифт“ картичка од Еуростандард Банка

Еуростандард Банка ја воведува првата припејд подарок-картичка на нашиот пазар.
Датум: 09 окт 2019
, Автор: