Нови поволности од Еуролинк со семејното приватно здравствено осигурување

Врвно лекување и покривање на трошоци за породување, офталмологија и стоматологија во сите приватни здравствени установи
Датум: 07 ное 2017
, Автор:

Еуролинк осигурување ќе избира најдобра фотографија на тема „Емотивната страна на културата“

Од 15 октомври до 15 ноември 2014 год. сите љубители на добрата фотографија, аматери и професионалци, ќе можат да учествуваат на фотонатпреварот со авторски фотографии од овековечени моменти од концерти, претстави, перформанси и други културно-уметнички и забавни манифестации.
Датум: 15 окт 2014
, Автор: