етно | Кафе пауза

Живописен етно двор во Босна и Херцеговина каде што ќе заборавите на сите проблеми

На влезот ве пречекува натписот „Забрането нервирање“, наредба што не е тешко да се следи.

Интервју со бендот „Melissa Macedonia“

„Melissa“ е метал бенд кој веќе две години постои на македонската андерграунд сцена. Тие започнуваат како трио, бидејќи првиот состав на бендот го сочинуваат Никола Пејоски, Љупчо Стефаноски и Бојан Јованоски...
Датум: 15 мар 2012
, Автор: