етапи | Кафе пауза

Раскинување ли е војна ли е?

Секој потег во врската мора да е однапред стратешки обмислен и анализиран инаку готово. Губиш. Ја губиш моќта, стануваш инфериорен или како што се вели „папучар“.

Како изгледаат раскинувањата на 18, 25 и 30 години?

Сите ние сме имале скршено срце во одреден момент. Но, како тоа се доживува и преживува низ различни етапи на животот?
Датум: 17 јан 2015