Како да ги зголемите усните на природен начин?

Многу девојки посакуваат да имаат полни усни, но не сакаат да подлегнат на естетската хирургија.

Сите тајни на пластичните хирурзи: „Понекогаш мислиме дека сте луди!“

Колкупати досега сте се запрашале дали естетската хирургија е навистина делотворна? Одговорите ви ги даваат експерите од оваа професија!

Зошто ни поминуваат морници кога слушаме прекрасна музика?

Независно каква и музика да сакате, сигурно ви се случило да почувствувате како ви лазат морници кога ќе слушнете некој пејач или пејачка со прекрасен глас.

8 работи кои мора да ги знаете за жените Ваги

Денес решивме да ви откриеме 8 најкарактеристични особини на жените Ваги.

5 убави азбуки кои можат наскоро да исчезнат

Иако латиницата е сè подоминантна поради зголемувањето на англискиот јазик на глобално ниво, на планетава сепак постојат и опстојуваат уште многу различни писма, а некои од нив иако не се многу познати, се особено убави.

Најгрдите чевли во историјата на модата

Чевли кои сигурно не би сакале да се најдат во вашиот плакар...

Изваден заб: што потоа?

Загубата на еден заб во усната празнина незабележливо почнува да влијае на состојбата на останатите. Промените што ќе ги претрпат останатите заби и коската низ годините, може да доведат до загуба на други.
Датум: 23 фев 2012
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #16

Густо еспресо на едната страна, чиста кафена подлога за вашите икони на другата... Љубителите на кафето и на боите на кафето сигурно ќе уживаат во оваа десктоп-позадина. Ќе ви овозможи уредност и естетика на работната површина.
Датум: 17 јан 2011
, Автор: