Машката и женската колекција на „Springfield“ за есен 2013

Познатиот моден бренд за млади луѓе „Springfield“ изработи одлична колекција наменета за есенскиот период од годината.

Масимо Дути, колекција за жени, октомври, 2013

Женската колекција на Massimo Dutti, октомври, 2013, е за современи, урбани, деловни и космополитски жени. Присутни се кремасти, сиви, тегет и црни нијанси...
Датум: 14 окт 2013
, Автор:

Миранда Кер за есенската колекција на „Манго“

Шпанскиот бренд „Манго“ и за следната сезона подготвил многу интересна колекција. Во главната улога за презентација на колекцијата есен 2013 е ангелот Миранда Кер...