Смели есенски обувки од Александар Мекквин

Брендот Александар Мекквин со ново изненадување за љубителите на футуристичката мода. Овој пат, моделите ги „зачини“ со цветови и нежни бои и нијанси...
Датум: 01 окт 2012
, Автор:

Есенската колекција на Дереон – 2012

Есента не претставува само дождливо и облачно време, напротив, може да биде мошне интересна. Доказ за тоа е новата колекција на модната куќа „House of Dereon“ за оваа есен...
Датум: 24 авг 2012
, Автор: