Што може да се случи ако користите есенцијални масла премногу често?

Есенцијалните масла се рекламираат како лек за секакви работи: од проблеми со кожата до проблеми со менталното здравје.

20 необични употреби на есенцијалните масла

Секое масло има свои придобивки, па важно е да знаете барем дел од нив.