Ерика Орлоф | Кафе пауза

3 книги кои треба да ги понесете со себе на одмор

Во сезоната на летни одмори не забораваме да ви предложиме неколку добри книги. Ова се три предлог-книги за на плажа кои ќе го зачинат уживањето во летото.
Датум: 17 јул 2013
, Автор: