епизоди | Кафе пауза

Крвави верзии на цртаните од детството

Којотот конечно ја убива брзата птица-итрица, Џери завршува во рацете на Том, а Том во забите на булдогот Спајк...
Датум: 02 авг 2012
, Автор:

ТВ серии кои продолжуваат со нова сезона од септември

Погледнете ја оваа листа за да проверите дали вашата омилена ТВ серија го „преживеа“ изборот за обновување од септември.

ТВ серии кои ќе ги гледате од септември

Како и секоја година во овој период, на малите екрани се враќаат поголемиот дел од популарните ТВ серии со нова сезона.

Кои од вашите омилени ТВ серии ќе можете да ги гледате нареднава недела

Летната пауза помина, па сите долгоочекувани нови сезони започнуваат токму оваа недела. Погледнете го распоредот за оваа седмица...
Датум: 19 сеп 2010
, Автор: