епизода | Кафе пауза

10 бизнис лекции од ТВ серијата „The Office“

Иако оваа серија покажува како не треба да се води една компанија, сепак ако ја тргнеме комедијата на страна, таа може да ни посочи на многу значајни аспекти и лекции за водење на еден мал бизнис.
Датум: 03 дек 2014
, Автор: