Кога славните глумат историски личности

Можете ли да ја замислите Линдзи Лохан во улогата на Елизабет Тејлор или Ештон Кучер во улогата на Стив Џобс? А дали знаевте дека ликот на Боб Дилан ќе го толкува актерката Кејт Бланшет?
Датум: 07 јул 2012

10 неверојатни случајности

Следниве примери ќе ви изгледаат премногу чудно за да бидат било судбина, било случајност.