4 знаци дека не сте прв пат на земјава

Според Стивен Бенкарз реинкарнацијата е духовно верување според кое душата по смртта го напушта телото и преминува во друго тело, откако ќе помине одредено време во духовниот свет.
Датум: 08 јан 2015