5 знаци дека сте опкружени со енергетски вампири

Забележувате дека се чувствувате летаргично, ве обзема чувство на рамнодушност и имате впечаток дека веќе не сте расположени за ништо, па можеби е време да ја смените вашата околина.

Што се енергетски вампири и како да се заштитите од нив?

Вистина е дека некои луѓе имаат повеќе енергија од другите, но дали некогаш сте се запрашале зошто?