енергетска ефикасност | Кафе пауза

Прекрасни куќи изградени за само 6 дена

Овој проект е дело на компанијата „Bliss Spaces“, а неговата реализација се наоѓа во северниот дел на Лондон. Уникатно замислениот проект го сочинуваат две приватни куќи, кои се на три ката...