ендометриоза | Кафе пауза

12 митови за ендометриозата поради кои страдаат голем број жени

Овие митови се причина што многу жени со години страдаат од болеста пред да добијат точна дијагноза.

Важни работи кои треба да ги знаете за ендометриозата

Ова е болест со која се соочуваат многу жени, а сепак малкумина знаат за неа...