емпати | Кафе пауза

5-те неверојатни моќи на емпатите

Емпатите се духовно просветлени битија кои имаат неверојатен дар – да го чувствуваат она што другите не можат.

7 моќни чувства што ги доживуваат само емпатите

Ако и вие сте емпат, тогаш големи се шансите да се пронајдете во секоја од следните точки.

Како емпатите несвесно си ги саботираат љубовните врски?

Емпатите ги чувствуваат туѓите емоции како да се нивни, а тоа понекогаш може да им предизвика големи потешкотии.

15 чудни одлики на автентичните емпати

Емпатите се сметаат за најчувствителните луѓе.

Сочувствувате со другите луѓе? Дознајте дали сте емпати или идентификатори

Доколку сметате дека припаѓате на оваа група луѓе, време е да дознаете и какви емпати сте...

11 работи што секој емпат се обидува да ги скрие од вас

Ако сте пријател со некој емпат, вие сте навистина среќни. Тие се најдобрите луѓе кои секогаш ќе ве ислушаат и ќе се обидат да ви помогнат. Но, ова помагање си има своја цена.