емоционални | Кафе пауза

9 карактеристики со кои се издвојуваат емоционалните алфа жени

Сигурно веќе знаете дека алфа жените се силни и независни жени. Но што е со емоционалните алфа жени?

12 физички симптоми со кои телото ни укажува на внатрешни емоционални проблеми

Нашето тело е комплициранa машина што не е чувствителна само на надворешни, туку и на внатрешни фактори.

7 видови емоционални проблеми кои значат дека на вашата чакра ѝ е потребно лекување

Секоја чакра, односно енергетски центар, управува со различни области во вашето тело и вашиот ум.