Како да употребувате психичка самоодбрана во секојдневниот живот?

Психичката самоодбрана е една од најважните теми и многу корисна за практикување во секојдневниот живот.

5 хороскопски знаци кои се емотивни вампири

Емотивните вампири се насекаде околу нас, но се чини дека тие најчесто се родени во следниве хороскопски знаци.

5 видови емоционални вампири и како да се справите со нив

Според старите верувања, психичкиот, или емоционалниот вампир е личност која се храни со животната енергија на другите луѓе.