емоционална криза | Кафе пауза

Кога стариот фрижидер ќе избега од дома

Во шармантната приказна станува збор за дечкото Стенли и неговиот стар фрижидер Чили. Поради свои лични претпоставки и емоционална криза, фрижидерот бега од дома мислејќи дека повеќе не е посакуван.