емоционална комуникација | Кафе пауза

4 начини на кои го уништувате слушателот во вас

Мислите дека сте добар слушател? Но, колку има вистина во тоа?

Како и зошто да ја подобрите емоционалната комуникација?

Способноста да препознаете нечии чувства многу влијае на вашиот живот и начинот на кој вие ќе реагирате на случувањата.