10 знаци дека не сте заљубени, туку емоционално зависни

Емоционалната зависност е нешто со кое многу луѓе се борат.

10 знаци дека не сте вљубени, туку емоционално зависни

Речиси секој ја бара личноста што може да ја нарече сродна душа. Но, секој мора да помине низ неколку грешки пред да ја пронајде.

Дали сте емоционално зависни?

Дали надевањето дека партнерот ќе ги исполни ветувањата за вашите потреби е знак за емоционална зависност?