емотикони | Кафе пауза

Што кажуваат за вас емотиконите што ги користите?

Кога додавате емотикон на крајот од вашата порака, кажувате многу повеќе отколку што мислите.

Еве што навистина значат емотиконите кои најчесто ги користиме

Дали постои подобар начин на некого да му кажете дека сте возбудени без да ги искористите епските емотикони? Не.
Датум: 31 мар 2016