емотивност | Кафе пауза

Кои знаци укажуваат на тоа дека сте емоционално зрела личност?

Овие знаци ќе ви укажат на тоа дали и колку сте емотивно зрели!

6 хороскопски знаци што избегнуваат да бидат емотивно приврзани само за да не бидат повредени

Кога ќе станете емотивно приврзани со некого, се коцкате со своите чувства. Но, ако сте биле повредени премногу пати, нема да сакате повторно да ризикувате.

За сите емотивни луѓе: Вие му овозможувате на светот да пулсира!

Емотивни сте и сè што ви се случува во вашиот живот го доживувате многу длабоко?

Тест на личноста: Тоа што прво ќе го видите на сликата открива колку сте емотивни

Започнете ја неделата со овој интересен психолошки тест и дознјате нешто повеќе за вашата емотивна страна.

4 најважни животни лекции за чувствителните души

Да се биде емотивна личност е добро, па затоа уште денес прегрнете ја таа ваша особина.

4-те најважни лекции за чувствителните личности

Чувствителните личности никогаш не треба да ја игнорираат својата емотивност.

Што зборува обликот на веѓите за вашиот карактер?

Според мислењето на фацијалниот експерт Жана Ханера, веѓите ја отсликуваат нашата самодоверба, организациските способности, мотивацијата, како и начинот на кој донесуваме одлуки.

Што откриваат детските цртежи?

Среќно и задоволно дете е она кое црта на средина на листот...
Датум: 27 окт 2012
, Автор:

Какви се машките и женските ракови под површината?

Женските ракови се познати по нивниот силен мајчински инстинкт, заштитничка природа и тенденција кон честа нерасположеност. Машките пак, се нежни индивидуалци, кои им даваат поддршка на луѓето кои ги сакаат.