Најцврстите љубовни врски се оние во кои едниот партнер е логичар, а другиот емотивец

Секој од нив ќе има различен пристап кон истиот проблем, со што автоматски се зголемува можноста за решавање на истиот.

Како да знаете дека тој би бил добар татко?

Грижливиот татко ќе оди на родителски средби, ќе ги чува децата и нема да пропушти ниеден натпревар или претстава. Тој е оној кој ќе го исклучи телевизорот за време на ручек...
Датум: 26 фев 2013
, Автор:

7 типови пријатели кои треба да ги имате во вашето друштво

Пријателството нема цена и секому му е потребно. Ова се неколкуте категории пријатели кои би требало да ги имате во вашето друштво...