емисија | Кафе пауза

Кралот на тортите

Еве мал дел од неверојатните слатки дела, па вие одлучете дали навистина Бади е кралот на тортите.

Запознајте ги новите неодоливи натпреварувачи во купот на кутрињата

Американската ТВ програма „Animal Planet“ секоја година организира натпревар за млади кутриња на минијатурен терен за американски фудбал...
Датум: 06 фев 2012
, Автор: