еманципација | Кафе пауза

Дали живееме во машки свет?

Денес кога жената може слободно да се образува и да заземе директорска фотелја, модерните жени се во недоумица – дали еманципацијата е реална или само фарса?
Датум: 07 јул 2013
, Автор: