Елит Софа | Кафе пауза

Мебел од „Елит Софа“ кој ќе го разубави вашиот дом

Љубителите на квалитетен и удобен мебел ќе бидат воодушевени од моделите на гарнитури „Ашвил“ и „Седона“. Овие модерни гарнитури со италијански дизајн се дел од колекцијата на македонскиот производител на ексклузивен мебел „Елит Софа“.
Датум: 29 јан 2014
, Автор: