Калифорниска елитна куќа вредна 30 милиони долари

Резиденцијата е распослана на површина од 1400 метри квадратни, има 6 спални соби, 10 бањи, киносала...

Елитна зграда во Холивуд

Еден од најпопуларните факти поврзани со оваа луксузна зграда е тоа дека со неа во комплет доаѓаат и 73 метри од плажата, заедно со приватни настрешници за нејзините станари.

Најмладите главни готвачи во Европа

Погледнете кои се најмладите главни готвачи во Европа, од чии ресторани излегуваат креативни, иновативни и уникатни јадења и комбинации од храна.