Елизабет Гад | Кафе пауза

Пронаоѓањето мир во природата претставено преку фотографии

Фотографии кои на чудесен начин ја доловуваат смиреноста која ја нуди поврзаноста со природата и дава можност да се насети како се чувствува личноста која е на фотографијата.