Елен Деџенерис | Кафе пауза

12 познати личности кои прекинале со образованието, но успеале со труд

Погледнете кои познати личности успеале многу иако не завршиле со формалното образование.
Датум: 06 ное 2014
, Автор:

8 тајни на успехот од Елен Деџенерис

Нејзините зборови се или инспирирачки или смешни, или пак и двете. Еве на што нè учи Елен за успехот.
Датум: 18 авг 2014
, Автор:

Мерил Стрип може да направи сè да звучи интересно

Видеото од гостувањето на Мерил Стрип во шоуто на Елен ќе ве изнасмее до солзи.
Датум: 23 јан 2014
, Автор:

Мудри цитати од Елен Деџенерис

„Единствената работа којашто ме плаши повеќе од вонземјаните, е помислата дека тие воопшто не ни постојат. Не може ние да сме најдобрата креација којашто постои...“