Елена Лука | Кафе пауза

Елена Лука во свој стил ќе го одбележи Св. Трифун

На 14-ти февруари од 19 ч. до 20 ч., по повод празникот лозарите, Св. Трифун, македонскиот моден бренд Елена Лука организира прослава во својот салон во Скопје Сити Мол.
Датум: 12 фев 2014
, Автор: