електронско коло | Кафе пауза

Струјни кола изработени од хартија, пенкало и магнети

Погледнете како со комбинирање на овие три работи може да направите интересен прекинувач, да произведете светлина или пак музика.
Датум: 08 јан 2012
, Автор: