електронски уреди | Кафе пауза

Што треба да знаете за ракувањето со електричните уреди?

Знаете како да ги користите безбедно, но не е лошо одвреме-навреме да се потсетите за да избегнете пожар, електричен удар или некоја друга несреќа.

5 електронски уреди што трошат струја дури и кога се исклучени

Доколку сакате да заштедите, прочитајте кои уреди трошат струја кога се икслучени...

Пронајдете го вашиот хороскопски знак и дознајте дали сте во чекор со времето

Дали вие припаѓате во оваа група или пак, сте од оние кои времето ги гази?

Најдобрите 15 смартфони во светот

Смартфоните се телефони кои можат да ја земат титулата за најкористени електронски уреди во последната декада на 21-от век.

Паметните телефони повеќе не се во тренд. За 5 години ќе ги замениме со нешто друго!

Телекомуникациските експерти проценуваат дека паметните телефони во наредните пет години би можеле да престанат да се употребуваат.

Како до совршено разиграни локни за неколку минути?

Најнов изум за виткање на косата, со кој за само неколку минути ќе имате совршени брановидни или цврсто оформени локни.

Хартијата е мртва, освен кога најмногу ти треба

Факт е дека сме опкружени со електронски уреди заради кои во секојдневието е намалена потребата од употреба на хартија. Сепак, во некои ситуации, таа е незаменлива. Оваа забавна реклама го покажува тоа. :)
Датум: 12 мар 2013
, Автор:

Вашиот смартфон во 80-тите

За сето она што денеска го имате на само еден гаџет, пред околу 30 години сте морале да поседувате полна соба електронски уреди.
Датум: 09 мај 2012
, Автор: