електронски систем | Кафе пауза

Дигитализирано цвеќе кое расте без да го посадите

Во саксијата има електронски систем, кој е способен сам да ја дозира водата, хранливите материи и воздухот, кои му се потребни на цвеќето.

Новиот концепт-автомобил од Форд, прекрасниот „Evos“

Новиот концепт за автомобил е навистина изненадувачки за компанијата, која долги децении не отстапуваше од својот препознатлив стил и линија.