електронска музика | Кафе пауза

Совршен спој на традиционален ирски танц и електронска музика

Погледнете што се случува кога чекорите во традиционалниот ирски танц ќе ги зачините со дабстеп ритам...
Датум: 03 мај 2012
, Автор: