електричен | Кафе пауза

Електричен велосипед од Ауди

Е-моделот на Ауди се одликува со преубав дизајн, лесен рам изработен од карбонски влакна и можност начинот на возење да се менува преку смартфон прикачен на воланот.

Композитор го компонира звукот на електричните модели на Ауди

Ауди ангажираше композитор за да создаде вештачки звук за бесшумните мотори на нивните електрични модели...

„Solowheel“ – електричен велосипед на едно тркало

Фирмата Inventist е пронаоѓачот на ова мобилно превозно средство наречено „Solowheel“. Максималната брзина која што може да ја постигне е 20 километри на час.