6 електрични спортски автомобили на иднината

Науката оди напред, па веќе се произведуваат сè посилни спортски електрични автомобили кои секој би ги посакал во својата гаража.

Фантастичен Мерцедес Бенц – најмоќниот електричен спортски автомобил во светот

Ако се погледнат неговите перформанси, јасно е дека еколошките стндарди веќе не значат мала моќност на автомобилот.

Шокантни и неочекувани фотографии фатени со камерите на Google Street View

На фотографиите од Google Street View гледаме бебе оставено само надвор, тигар кој спокојно си шета по улица...

Автомобил на иднината од Хонда

Mал електричен автомобил со футуристички спортски дизајн...