елегантен | Кафе пауза

3 шик комбинации со едноставен фустан на преклоп

Со правилен избор на аксесоари, ова навидум едноставно парче облека кое може да го најдете по многу ниски цени, ќе стане дел од вашиот луксузен, женствен и елегантен изглед.
Датум: 20 мај 2014
, Автор:

Во елегантно уредениот дом на една канадска дизајнеркa

Секојдневно сме сведоци на работата на голем број брилијантни архитекти и дизајнери, кои создаваат импресивни места за живеење. Но, ретко размислуваме како ли изгледаат нивните домови.

Секси концепт за новата Тојота

Концептот за новиот модел „Toyota FT-86 II“ е истовремено елегантен, агресивен и секси, а по малку посетува и на „бетмобилот“.