7 интересни знаци дека имате природно високо ниво на допамин

Нивото на допамин во телото се поврзува со позитивни чувства како што се возбудата и расположението.

7 причини зошто е добро да се биде екстроверт во модерното општество

Екстровертите го туркаат светот напред со тоа што преземаат бестрашни ризици кои многумина не би се осмелиле да ги преземат.

Интровертност vs. екстровертност: Како да се однесуваме кон различните од нас?

Што е подобро, да сте интровертна или екстровертна личност? Во кои ситуации шансите да успеете се поголеми?
Датум: 11 јул 2014
, Автор:

Неколку причини поради кои може да бидете погрешно сфатени

Ова се неколку начини на кои оставате погрешен впечаток на луѓето околу вас поради кој можете да бидете целосно погрешно сфатени.